ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημα στην Παρί ο Νταβίντ Λουίζ!

Επίσημα στην Παρί ο Νταβίντ Λουίζ!
© GRAHAM CHADWICK

Σε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή προχωράει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ. Στις 50.000.000 λίρες υπολογίζεται το κόστος!

Ο Νταβίντ Λουίζ αφήνει το Λονδίνο και μετακομίζει στο Παρίσι, με Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι να ανακοινώνουν επισήμως αργά το βράδυ της Παρασκευής ότι έφτασαν σε οριστική συμφωνία και το μονο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Επίσημα στην Παρί ο Νταβίντ Λουίζ!
© GETTY IMAGES

Όπως είχε αποκαλύψει από το μεσημέρι της Παρασκευής η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail", άνθρωποι της Παρί ταξίδεψαν στη Βραζιλία προκειμένου να υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Παρί θα δαπανήσει το ποσό των 50.000.000 λιρών για την μεταγραφή αυτή, ξεπερνώντας κατά πολύ το ποσό που είχε δώσει στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2012 (35.300.000 λίρες) για τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του Νταβίντ Λουίζ στη "σελεσάο", Τιάγκο Σίλβα.

Επίσημα στην Παρί ο Νταβίντ Λουίζ!
© AFP/GETTY IMAGES

Οι επίσημες ανακοινώσεις των Παρί και Τσέλσι:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ