ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στα γκολ ο Φαλκάο

Επέστρεψε στα γκολ ο Φαλκάο
© GETTY IMAGES EUROPE

Μετά από 6,5 μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση, ο Φαλκάο σκόραρε για τη Μονακό κόντρα στην Άρσεναλ στο πρώτο του μάλιστα ματς ως βασικός μετά τον τραυματισμό του (φωτογραφίες+video).

Κόντρα στη Βαλένθια το απόγευμα του Σαββάτου ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στα κάτι παραπάνω από 20 λεπτά που αγωνίστηκε (μπήκε αλλαγή), όμως η Άρσεναλ δεν του... ξέφυγε.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον έβαλε στη βασική ενδεκάδα της Μονακό κόντρα στην Άρσεναλ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στις 23 Ιανουαρίου, και πριν συμπληρωθούν καν τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης (αγώνας στο πλαίσιο του Emirates Cup) χρίστηκε σκόρερ.

Αυτό έγινε στο 36ο λεπτό, με τον διεθνή Κολομβιανό φορ να εκμεταλλεύεται εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά για τους Μονεγάσκους και με κοντινή κεφαλιά ανενόχλητος άνοιξε το σκορ για την γαλλική ομάδα (1-0), αποτέλεσμα με το οποίο έκλεισε μάλιστα το πρώτο μέρος στο σπουδαίο φιλικό.

Επέστρεψε στα γκολ ο Φαλκάο
© ROB NOYES/DIGITAL SOUTH

Ο Φαλκάο νικάει με κεφαλιά τον Στσέσνι και κάνει το 1-0 για τη Μονακό στο "Emirates"...

Επέστρεψε στα γκολ ο Φαλκάο
© PA

... και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ δεν άλλαξε, με τη Μονακό να κρατάει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Φαλκάο από το 37ο λεπτό, και έτσι το "Emirates Cup" κατέληξε στα χέρια της Βαλένθια η οποία στο ματς που προηγήθηκε επιβλήθηκε 3-1 της Μπενφίκα.

Επέστρεψε στα γκολ ο Φαλκάο
© GETTY IMAGES EUROPE

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε πάντως τους ανθρώπους της Άρσεναλ να έχουν έντονα -και δικαιολογημένα- παράπονα από τον διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον καθώς στο 81ο λεπτό αντί να κερδίσουν πέναλτι και αποβολή σε καθαρή ανατροπή του Άκπομ από τον Σούμπασιτς μέσα στην περιοχή, σφυρίχτηκε φάουλ εκτός περιοχής και δόθηκε μόνο κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ της Μονακό.

Επέστρεψε στα γκολ ο Φαλκάο
© BT SPORT

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο ματς της Άρσεναλ στο "Emirates Cup" από το 2008 και μετά όπου δεν κατάφερε να σκοράρει, μετά την ήττα της με 1-0 από τη Γιουβέντους.

Ο Φαλκάο δίνει τη νίκη στη Μονακό:

Το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι που δεν δόθηκε στην Άρσεναλ:

Άρσεναλ - Μονακό 0-1 (Highlights):

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ