ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέλεξε Βέλγιο ο Γιανουζάι

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 11:  Adnan Januzaj of Manchester United in action during the Barclays Premier League match between Manchester United and Swansea City at Old Trafford on January 11, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 11: Adnan Januzaj of Manchester United in action during the Barclays Premier League match between Manchester United and Swansea City at Old Trafford on January 11, 2014 in Manchester, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Αντνάν Γιανουζάι επέλεξε την εθνική Βελγίου για την διεθνή του καριέρα, όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων", Μαρκ Βίλμοτς

Τέσσερις επιλογές είχε για την διεθνή του καριέρα ο Αντνάν Γιανουζάι και τελικά ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε την εθνική Βελγίου.

Ο 19άχρονος Αλβανο-Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, με την ManUtd να τον έχει αποκτήσει το 2011 από την Άντερλεχτ.

Εκτός από την Αλβανία, το Κόσοβο και το Βέλγιο μπορούσε να επιλέξει και την εθνική Αγγλίας, αλλά προτίμησε την χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η ομοσπονδία του Βελγίου και ο προπονητής της, Μαρκ Βίλμοτς, ανακοίνωσαν μέσω twitter τα νέα και φυσικά είναι πολύ πιθανό ο νεαρός να παίξει στο Μουντιάλ 2014, αλλά το ταλέντο περισσεύει στο Βέλγιο και δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην 23άδα.

Εκτός από τους "κόκκινους διαβόλους" σε συλλογικό επίπεδο, ο Γιανουζάι θα παίζει στους "κόκκινους διαβόλους" και σε διεθνές (αυτό είναι το ψευδώνυμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Βελγίου).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ