ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδιαφέρον της Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Μανωλά

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ρόμα θα πουλήσει τον Ρίντιγκερ στην Τσέλσι, έτσι παύει το ενδιαφέρον των "μπλε" για τον Κώστα Μανωλά, για τον οποίο όμως φήμες αναφέρουν πως είναι στο... στόχαστρο της Παρί Σεν-Ζερμέν

Ο Κώστας Μανωλάς δεν δέχτηκε να πάει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ δεν πρόκειται να πάει ούτε στην Τσέλσι, καθώς οι "μπλε" αναμένεται να αποκτήσουν τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Η παραμονή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στη Ρώμη είναι φυσικά αρκετά πιθανή, όμως υπάρχει μία φημολογία που αν ισχύει μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα λοιπόν με το "le10sport.com", η Παρί Σεν-Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μανωλά και αν υπάρξει σοβαρή πρόταση δύσκολα θα πει "όχι" και ο σύλλογος της Ρώμης και ο ίδιος ο διεθνής στόπερ.

Η ομάδα του Παρισιού έχει 3 κεντρικούς αμυντικούς και φυσικά θέλει να αποκτήσει και τέταρτο. Ο Τιάγκο Σίλβα κλείνει τα 33 τον Σεπτέμβρη, ο Μαρκίνιος είναι 23 και ο Πρεσνέλ Κιμπέμπ τον Αύγουστο θα κλείσει τα 22.

Ο Μανωλάς δεν θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην 11άδα, αν πάει στην Παρί, αλλά προφανώς είναι στο χέρι του να είναι βασικός και ηγέτης της άμυνας.

Ενδιαφέρον της Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Μανωλά

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ