ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Κροατίας οι Πράνιτς, Λέοβατς

Εκτός Κροατίας οι Πράνιτς, Λέοβατς
© REUTERS

Οι Ντάνιελ Πράνιτς, Μάριν Λέοβατς δεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Τσάτσιτς για τα επερχόμενα φιλικά. Επιστροφή στην Εθνική για τον Σίλντενφελντ.

Τα ονόματα των Ντάνιελ Πράνιτς και Μάριν Λέοβατς δεν βρίσκονταν ανάμεσα σε αυτά που επέλεξε ο Άντε Τσάτσιτς ενόψει των δυο φιλικών της Εθνικής Κροατίας με το Ισραήλ και την Ουγγαρία στις 23 και 25 Μαρτίου αντίστοιχα.

Τόσο ο άσος του Παναθηναϊκού όσο και ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση, βρίσκονταν εκτός πλάνων του Άντε Τσάτσιτς για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις όχι όμως και ενόψει του EURO σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

"Θα πρέπει να τσεκάρω αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι χωρίς τον κλασικό αριστεροπόδαρο. Οι Πράνιτς, Λέοβατς και Στρίνιτς δεν διαγράφονται. Έχουν την δυνατότητα να κυριαρχήσουν μέσα από τους συλλόγους τους... Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι στη λίστα, δεν σημαίνει πως είναι εκτός πλάνων για το EURO".

Κλήθηκε ο Σίλντενφελντ

Αντίθετα μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επανήλθε στις κλήσεις της Εθνικής Κροατίας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να μοιράζεται τη σχετική είδηση με ένα ποστάρισμα που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ