ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε Φαμπίνιο η Ατλέτικο

Dortmund's Shinji Kagawa, right, and Monaco's Fabinho, left, challenge for the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP)
Dortmund's Shinji Kagawa, right, and Monaco's Fabinho, left, challenge for the ball during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Wednesday, April 12, 2017. (Federico Gambarini/dpa via AP) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε με τη Μονακό στα 45.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Φαμπίνιο. Τον Ιανουάριο η μεταγραφή, λόγω της απαγόρευσης στους "ροχιμπλάνκος"

Μία σπουδαία μεταγραφική συμφωνία για τον Ιανουάριο πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς τα βρήκε με τη Μονακό στα 45.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Φαμπίνιο.

Ο 23άχρονος Βραζιλιάνος είναι από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους στον πλανήτη και φυσικά δεν θα πάει από τώρα (καλοκαίρι) στους "ροχιμπλάνκος", καθώς ο σύλλογος της Μαδρίτης είναι τιμωρημένος με απαγόρευση μεταγραφών, λόγω παραβίασης κανονισμών μεταγραφών ανηλίκων.

Η Μονακό είχε πάρει τον Φαμπίνιο από τη Ρίο Άβε ως δανεικό το 2013, για δύο χρόνια και το 2015 τον απέκτησε με 6.000.000 ευρώ.

Η Ρίο Άβε τον είχε φέρει στην Ευρώπη από την Φλουμινένσε το 2012, ενώ λίγες μέρες μετά τον είχε δώσει δανεικό στην 2η ομάδα της Ρεάλ. Ήταν δηλαδή έναν χρόνο στη Μαδρίτη, όπου θα επιστρέψει εκεί 4.5 χρόνια μετά, αλλά για τον άλλο μεγάλο σύλλογο της πόλης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ