ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χάλασα τη βραδιά Μαραντόνα - Χάγεκ"

"Χάλασα τη βραδιά Μαραντόνα - Χάγεκ"

Το ειδύλλιο του πατέρα της, Ντιέγκο Μαραντόνα, με την ηθοποιό Σάλμα Χάγεκ στο Φεστιβάλ Καννών του 2008, έφερε στο φως η Ντάλμα, η οποία ήταν και ο λόγος που αυτό δεν... προχώρησε. (VIDEO)

Μία ιστορία που έλαβε χώρα στο Φεστιβάλ των Καννών, το 2008, και δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας αποκάλυψε η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, με πρωταγωνιστή τον πατέρα της και τη γνωστή Μεξικανή ηθοποιό, Σάλμα Χάγιεκ. Μάλιστα η Ντάλμα Μαραντόνα, αποκάλυψε το ρόλο της.

"Ήμασταν στο Φεστιβάλ των Καννών το 2006 και ήρθαν ο Χαβιέρ Μπαρδέμ και η Σάλμα Χάγιεκ. Εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός και άρχισα να μιλάω στον Χαβιέρ.

Μετά γύρισα και ο Ντιέγκο και η Σάλμα χόρευαν και περνούσαν καλά. Πέρασε μια ώρα και εκείνοι ακόμα χόρευαν και είπα "οκ φτάνει". Οπότε είπα στον Ντιέγκο ότι νύσταζα και έπρεπε να φύγουμε. Του χάλασα το βράδυ με την Σάλμα Χάγιεκ", δήλωσε αρχικά η Ντάλμα που στη συνέχεια εξήγησε:

"Εάν κάποια θέλει τον μπαμπά μου, γι αυτό που είναι και θα τον προσέχει, είμαι η πρώτη που θα πω. Πάμε, να προχωρήσουμε."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ