ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο νεκροί στο γήπεδο σε συμπλοκές οπαδών της Ράζα Καζαμπλάνκα!

Δύο νεκροί στο γήπεδο σε συμπλοκές οπαδών της Ράζα Καζαμπλάνκα!

Τραγωδία στο Μαρόκο: Δύο γκρουπ οπαδών της Ράζα Καζαμπλάνκα πρωταγωνίστησαν σε άγρια επεισόδια μεταξύ τους στις εξέδρες, με τον μοιραίο απολογισμό να είναι 2 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες (VIDEO).

Ένα ασύλληπτο σκηνικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος στο Μαρόκο μεταξύ της Raja Casablanca και της Chabab Rif Al Hoceima (2-1), με μερίδα οπαδών των γηπεδούχων να γίνονται αρνητικοί πρωταγωνιστές συμμετέχοντας σε άγρια επεισόδια.

Συγκεκριμένοι υπεύθυνοι για το πρωτοφανές χάος που προκλήθηκε ήταν οι Green Boys και οι Ultra Eagles, σύνδεσμοι αμφότεροι της Raja Casablanca, με τα μέλη τους να ξεχνούν πως υποστηρίζουν την ίδια ομάδα και να να αποφασίζουν να λύνουν τις διαφορές τους στις εξέδρες.

Η αρχή έγινε με το πέταγμα μίας φωτοβολίδας, με τη συνέχεια να είναι εφιαλτική και τις εξέδρες να μετατρέπονται σε πεδίο μάχης. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να χάσουν 2 άτομα τη ζωής τους από ασφυξία, πάνω από 100 να διακομιστούν τραυματίες στο νοσοκομείο, ενώ πολλά ήταν τα οχήματα που υπέστησαν υλικές ζημιές από τις ρίψεις αντικειμένων.

Σημειώνεται πως πριν τον αγώνα είχαν γίνει ήδη 10 συλλήψεις ενώ κατά τη διάρκεια των σφοδρών συγκρούσεων στις εξέδρες, συνελήφθησαν 31 άτομα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ