ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Διέλυσε" την προπόνηση της Λειψίας ο Κεϊτά

Leipzig's Naby Keita, left, scores a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and SV Darmstadt 98 in Leipzig, Germany, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Naby Keita, left, scores a goal during the German first division Bundesliga soccer match between RB Leipzig and SV Darmstadt 98 in Leipzig, Germany, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Jens Meyer) AP

Ο Ναμπί Κεϊτά που αγωνίζεται στην Λειψία έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε συμπαίκτη του με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας Ραλφ Χάενχουτλ να διακόψει την προπόνηση. Λίγες ώρες νωρίτερα οι Γερμανοί είχαν απορρίψει πρόταση της Λίβερπουλ για να αποκτήσει. (VIDEO)

Τι μπορεί να συνδέει μια προπόνηση της Λειψίας που διεκόπη στην μέση με την Λίβερπουλ; Μπορεί και τίποτα... μπορεί όμως και πολλά. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η προπόνηση της Λειψίας διεκόπη μετά από σκληρό τάκλιν του Ναμπί Κεϊτά στον συμπαίκτη του Ντιέγκο Ντεμέ. Ο μέσος των Γερμανών έκανε ένα βίαιο και εκτός λογικής μαρκάρισμα στον Ντεμέ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προπόνηση, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της ομάδας Ραλφ Χάνετχουτλ να διακόψει την προπόνηση και να στείλει άπαντες στα αποδυτήρια. Μάλιστα ο Κεϊτά κλήθηκε και σε απολογία και του ζητήθηκε να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Που κολλάει όμως η Λίβερπουλ; Όλα αυτά έγιναν λίγες μόλις ώρες μετά την άρνηση των Γερμανών στη δεύτερη πρόταση των "κόκκινων" ύψους 66 εκατ. λιρών για την απόκτηση του.

Στο παρελθόν έχουμε δει και άλλους παίκτες όταν θέλουν να φύγουν από μια ομάδα να προκαλούν "επεισόδια" ώστε να προκαλέσουν και δυσαρέσκεια σε διοίκηση και τεχνικό τιμ και δεν αποκλείεται ο Κεϊτά να πήρε το ρίσκο για να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Εκτός και αν ο Κεϊτά τα είχε με τον συμπαίκτη του επειδή λίγα λεπτά αργότερα τον είχε "σηκώσει" και αυτός με παρόμοιο τάκλιν. Το μέλλον θα δείξει...

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Jens Meyer)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ