ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν σταματά ο Βίγια!

Δεν σταματά ο Βίγια!

Το μεγάλο αστέρι της Melbourne City, ο Ισπανός επιθετικός Νταβίντ Βίγια, σκόραρε και στο δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα στης Αυστραλιανής ομάδας, χαρίζοντας της το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στη Newcastle Jets. (video)

Μετά το πρώτο γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Melbourne City κόντρα στη Sydney FC, ο Νταβίντ Βίγια σκόραρε και στο δεύτερο παιχνίδι του με την ομάδα της Μελβούρνης, αυτή τη φορά απέναντι στη Newcastle Jets, στο 87', χαρίζοντας της το βαθμό της ισοπαλίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Αυστραλιανού πρωταθλήματος, A-League.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το γκολ του Νταβίντ Βίγια στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με το οποίο ισοφάρισε εκείνο που πέτυχε ο Μοντάνο από τον Ισημερινό στο 10', για λογαριασμό της Newcastle Jets. Με τη φανέλα των γηπεδούχων αγωνίστηκε επίσης και ο Ιρλανδός πρώην μεσοεπιθετικός των Μπλάκμπερν, Τσέλσι, Νιούκαστλ και Φούλαμ, Ντάμιεν Νταφ.

Θυμίζουμε πως ο Βίγια θα παίξει δανεικός στην Melbourne City μέχρι τον Φεβρουάριο, καθώς εν συνεχεία θα πάει στις ΗΠΑ, όπου το νέο MLS ξεκινά τον Μάρτιο και θα φορά την φανέλα της New York City, στην οποία υπέγραψε αφού έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα (είναι νέα ομάδα και δεν παίζει στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη).

Δείτε εδώ το γκολ του Νταβίντ Βίγια:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ