ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάκρυα στην προπόνηση για την ανακοίνωση του Βενγκέρ

Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal manager Arsene Wenger gestures during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadimum in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε στους παίκτες του την αποχώρησή του από την Άρσεναλ, σε μία προπόνηση που δεν έλειψε η συγκίνηση και τα δάκρυα.

Μετά από το συγκινητικό γράμμα προς τους φιλάθλους, ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν και στους παίκτες του, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Ο 68χρονος προπονητής τους συγκέντρωσε πριν από την έναρξη της προπόνησης την Παρασκευή και τους αποκάλυψε την εξέλιξη αμέσως. "Σας έχω άσχημα νέα. Φεύγω από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν", ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με την " Daily Mail", "το ρόστερ άρχισε να κλαίει, με τους παίκτες να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να έχουν ιδέα τι να πουν. Ο αρχηγός Περ Μέρτεζακερ σηκώθηκε και έβγαλε έναν λόγο, πριν ειπωθεί κάτι παραπάνω. Μόλις αποχώρησε ο Βενγκέρ, ο μοναδικός ήχος που ακουγόταν ήταν από τις καρέκλες που έτριζαν, με τους παίκτες να φεύγουν σοκαρισμένοι".

Μετά από 22 χρόνια στον σύλλογο και έχοντας στη διάθεσή του παίκτες που δεν είχαν γεννηθεί όταν ανέλαβε το 1996, ο Βενγκέρ ετοιμάζεται για τις τελευταίες αναμετρήσεις του ως προπονητής της Άρσεναλ, με την οποία κατέκτησε 17 τρόπαια.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ