ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

Aφιέρωμα σε 19 παίκτες που βαφτίστηκαν... Μέσι και δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στο επίπεδο του σούπερ Αργεντίνου έκανε η "Mirror". Μεταξύ αυτών και ο "Έλληνας Μέσι Γιάννης Φετφατζίδης"!

Λιονέλ Μέσι είναι μόνο ένας και δύσκολα αντιγράφεται όμως ανά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφοροι παίκτες που έκαναν τέτοιο ξεπέταγμα ώστε πολλοί να βιαστούν να τους βάλουν στην ίδια ζυγαριά με τον "Pulce" στην προσπάθεια αναζήτησης των νέων αστεριών της μπάλας.

Η αγγλική "Mirror" κατέγραψε 19 χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που βαφτίστηκαν σε κάποια φάση της καριέρας τους "Μέσι" για να υπενθυμίσει ταυτόχρονα πως κανείς τους δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που δημιουργήθηκαν απότομα για αυτόν (δεν αναφέρεται βέβαια σε όλους, καθώς κάποιοι είναι ακόμη και ανήλικοι).

Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους Μέσι από κάθε γωνιά του πλανήτη έχει την τιμητική του και ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τον εν λόγω μέσο να τον παρουσιάζει ως τον "Έλληνα Μέσι" και να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ένας ακόμα βραχύσωμος εξτρέμ, του οποίου η κοντινή απόσταση από το έδαφος σημαίνει ότι έχει παρόμοια ντρίμπλα με τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Έχοντας κάνει το ξεπέταγμά του στην εθνική Ελλάδας, βοηθώντας τους να προκριθούν στο Euro 2012 με μερικά σημαντικά γκολ, ο Φετφατζίδης έμεινε στον πάγκο στα τελικά της διοργάνωσης.

Η καριέρα του στον Ολυμπιακό κατέρρευσε παραδόξως οπότε εγκατάλειψε την πατρίδα του για τη Serie A.

Τον περασμένο μήνα ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μαζί με άλλους δύο Έλληνες διεθνείς αλλά γλίτωσε με μερικά ράμματα στο κεφάλι", καταλήγει το σχετικό αφιέρωμα για τον Φετφατζίδη ο ο οποίος του δίνει βαθμολογία "D" σε σύγκριση με τον πραγματικό Μέσι.

Σημειώνεται πως από τους 19 παίκτες που φιλοξενήθηκαν στο σχετικό θέμα της "Mirror", μόνο ένας σύμφωνα με το αγγλικό μέσο δεν μπορεί να αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στον Αργεντίνο και αυτός είναι ο Μάριο Γκέτσε.

Αιτία το γεγονός ότι έχει πετύχει το νικητήριο γκολ της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 απέναντι στην Αργεντινή και την οδήγησε στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, στερώντας αυτή τη χαρά από τον Μέσι που δεν έχει αναδειχτεί πρωταθλητής κόσμου με την "αλμπισελέστε".

✔ Μάξι Ρομέρο - Ο νέος Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε - Ο Παραγουανός Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

* Είναι Αργεντίνος αλλά πήρε αυτό το προσωνύμιο καθώς βγήκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Σέρο Πορτένιο

✔Κλαούντιο Νανκουφίλ - Ο Μέσι των Άνδεων

✔ Ράιαν Γκάουλντ - Το μωρό Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔Τακεφούσα Κούμπο - Ο Ιάπωνας Μέσι

✔ Σαρντάρ Αζμούν - Ο Ιρανός Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Λορέντσο Ινσίνιε - Ο Ιταλός Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Λι Μινγκ - Ο Κινέζος Μέσι

✔ Κριστιάν Ατσού - Ο Αφρικανός Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Ζακ Γκίλσεναν - Ο Αυστραλός/Ιρλανδός Μέσι

✔ Άλαν Τζαγκόεβ - Ο Ρώσος Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Ουαλίντ Σολιμαν - Ο Αιγύπτιος Μέσι

AGADIR, MOROCCO - DECEMBER 14:  Walid Soliman of Al-Ahly SC during the FIFA Club World Cup Quarter Final match between Guangzhou Evergrande FC and Al-Ahly SC at the Agadir Stadium on December 14, 2013 in Agadir, Morocco.  (Photo by Alex Livesey - FIFA/FIFA via Getty Images)
AGADIR, MOROCCO - DECEMBER 14: Walid Soliman of Al-Ahly SC during the FIFA Club World Cup Quarter Final match between Guangzhou Evergrande FC and Al-Ahly SC at the Agadir Stadium on December 14, 2013 in Agadir, Morocco. (Photo by Alex Livesey - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

✔ Μάρκο Ρόχας - Ο Μέσι της Νέας Ζηλανδίας

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Γιάννης Φετφατζίδης - Ο Έλληνας Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Μάριο Γκέτσε - Ο Γερμανός Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Χοσέ Άνχελ Πότσο - Ο μίνι Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Νταβίντ Γκονσάλες - Ο ερασιτέχνης Μέσι

Moss Rose . London Road . Macclesfield Town V Kidderminster Harriers . Macclesfield ' s David Gonzalez Diaz . 23 August 2014 . Picture by Matt Ratcliffe
Moss Rose . London Road . Macclesfield Town V Kidderminster Harriers . Macclesfield ' s David Gonzalez Diaz . 23 August 2014 . Picture by Matt Ratcliffe MACCLESFIELD EXPRESS

* Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Μάκλσφιλντ Τάουν στην Conference

✔ Μαζίνιο - Ο μαύρος Μέσι

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

✔ Οσβάλντο - Ο Μέσι του βραζιλιάνικου Βορρά

Αυτοί είναι οι 19 νέοι Μέσι

* Έχει ρίζες από την Φορταλέζα που βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι της χώρας

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ