ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Κ. Ρονάλντο

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Κ. Ρονάλντο
© RANKIN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως κίνητρα για να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα. Διαβάστε αναλυτικά.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο μέσω της Χρυσής Μπάλας που παρέλαβε το 2013 και το 2014 ενώ επιπλέον είναι ένας από τους πλέον καλογυμνασμένους ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν σε υψηλό επίπεδο.

Δεν ήταν όμως όλα ρόδινα για τον ίδιο στο ξεκίνημα της καριέρας του και το αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως το "είσαι πολύ αδύνατος" που άκουσε από αρκετό κόσμο όταν ήταν νεαρός του έδωσε έξτρα κίνητρο για να φτάσει στην κορυφή.

"Χρειάζεται να δουλέψεις πολύ σκληρά. Το κάνω κάθε μέρα. Για αυτό το λόγο είμαι στην κορυφη για πολλά, πολλά χρόνια. Δεν είναι σύμπτωση. Κάνω πολλή έξτρα δουλειά εκτός γηπέδου.

Όταν ήμουν πιο νέος οι περισσότεροι μου έλεγαν: "Κριστιάνο είσαι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης αλλά υπερβολικά κοκαλιάρης. Οπότε έβαλα στο μυαλό μου ότι το σώμα μπορεί να βελτιωθεί.

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Κ. Ρονάλντο

Με ζήλο και σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο βελτιώθηκα πολύ σε αυτό τον τομέα, στην τελική όλα εξαρτώνται από την νοοτροπία του κάθε ατόμου", τόνισε ο 30χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ και συμπλήρωσε:

"Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στον αθλητισμό. Για αυτό το λόγο είμαι σε καλή φόρμα όλο το χρόνο. Κάνω αυτή τη δουλειά επειδή πρέπει, είναι κομμάτι του εαυτού μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ