ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωση για Ρίβερ Πλέιτ και Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία

Αποθέωση για Ρίβερ Πλέιτ και Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία

Ρίβερ Πλέιτ και Μπαρτσελόνα βρίσκονται στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γνώρισαν την αποθέωση από Αργεντινούς και Ιάπωνες φιλάθλους τους. (VIDEO)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων βρίσκεται στην τελική του ευθεία με τα μεγάλα φαβορί των ημιτελικών, Μπαρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ (έναντι Γκουανγκζού Έβεργκραντ και Σανφρέτσε Χιροσίμα Τετάρτη και Τρίτη αντίστοιχα) να γνωρίζουν την αποθέωση από το αργεντίνικο και ιαπωνικό φίλαθλο κοινό.

Η Ρίβερ βρίσκεται στην Οσάκα όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Σανφρέτσε Χιροσίμα από την Ιαπωνία. Μάλιστα οι οπαδοί της "Μίγιο" έκαναν κατάληψη στο κέντρο της πόλης και με συνθήματα αν και αργά το βράδυ έκαναν αρκετό θόρυβο.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά και η οπαδός της Ρίβερ στο twitter: "Ιστορική βραδιά της Ρίβερ στην Ιαπωνία, κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα (λόγω γλώσσας προφανώς) και η αστυνομία δεν ξέρει τι να κάνει"

Τους οπαδούς της Ρίβερ περίμενε μία έκπληξη. Το λεωφορείο της ομάδας πέρασε από το σημείο εκείνο εν μέσω συνθημάτων, κασκόλ και σημαιών της αγαπημένης τους ομάδας. Κι αυτό, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, μετά από πρωτοβουλία του Μαρσέλο Γκαγιάρδο για να ευχαριστήσει τους 15.000 πιστούς Αργεντινούς ακολούθησαν μέχρι την Ιαπωνία.

Όσο για το πως το αντιλήφθηκαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ; Αρκεί να δείτε τα videos που έβγαλαν μέσα από το λεωφορείο της ομάδας ο Κάρλος Σάντσες και Λέο Πόνσιο:



H Μπαρτσελόνα, αντίθετα, βρίσκεται στη Γιοκοχάμα. Εκεί όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Γκουανγκζού Έβεργκραντ. Ευκαιρία και τους Ιάπωνες να απολαύσουν τα "μπλαουγκράνα" ινδάλματά τους. Οι μικροί φίλοι της Μπάρτσα τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας κατά την προπόνησή της στο "International Yokohama Stadium".

Μπορεί ο Νεϊμάρ να είναι απών από την αναμέτρηση με αντίπαλο τους συμπατριώτες του, Φελίπε Σκολάρι και Ρομπίνιο, αλλά ο Λιονέλ Μέσι θα είναι εκεί. Μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας έστειλε σαφές μήνυμα ότι μπορεί να σκοράρει από παντού:

Βέβαια δεν είναι όλοι οι "μπλαουγκράνα" το ίδιο. Άλλοι (Ματιέ και Βερμάλεν) περνούν απαρατήρητοι, γι' άλλους (Ινιέστα) επικρατεί πανικός:

Ο τελικός ανάμεσα στους νικητές των ζευγαριών Σανφρέτσε Χιροσίμα - Ρίβερ Πλέιτ (Τετάρτη, Οσάκα) και Μπαρτσελόνα - Γκουανγκζού Έβεργκραντ (Πέμπτη, Γιοκοχάμα) θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου στη Γιοκοχάμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ