ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλείστηκε για στημένα ματς η κάτοχος του Champions League Ασίας

Αποκλείστηκε για στημένα ματς η κάτοχος του Champions League Ασίας

H κάτοχος του Champions League Ασίας, Jeonbuk Hyundai Motors, στην οποία αγωνίζεται και ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της ΑΕΚ, Λεονάρντο, αποκλείστηκε από την επόμενη διοργάνωση λόγω στημένων ματς.

Η περυσινή σεζόν της ανήκε. Η Jeonbuk Hyundai Motors από τη Νότιο Κορέα νίκησε σε διπλούς τελικούς την Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κατέκτησε το ασιατικό Champions League, ενώ συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ωστόσο, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της ΑΕΚ, Λεονάρντο, "πληρώνει" αμαρτίες του παρελθόντος. Το CAS έκρινε ότι η Jeonbuk Hyundai Motors συμμετείχε έμμεσα σε κύκλωμα στημένων ματς του πρωταθλήματος της Νοτίου Κορέας για τη σεζόν 2013-2014.

"Σε αυτό το στάδιο, η απόφαση παραμένει σε ισχύ, κάτι που σημαίνει ότι η Jeonbuk Hyundai Motors δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Champions League της Ασίας για το 2017", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η Jeonbuk Hyundai Motors έχει τέσσερα πρωταθλήματα - ένα εξ' αυτών την επίμαχη σεζόν για την οποία κατηγορείται για συμμετοχή στο σκάνδαλο - τρία Κύπελλα, ένα Super Cup και δύο ασιατικά Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεονάρντο: Από την Ελλάδα στην κορυφή της Ασίας
Πήρε το Champions League Ασίας ο Λεονάρντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ