ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aπό την Premier League στην ομάδα του χωριού του!

PIC ALAN WALTER        150902
SIMON DAVIES
TOTTENHAM HOTSPUR
PIC ALAN WALTER 150902 SIMON DAVIES TOTTENHAM HOTSPUR ALAN WALTER

Από εκεί που έπαιζε Premier League με Τότεναμ, Έβερτον και Φούλαμ, τώρα πληρώνει για να παίζει στην ... ομάδα του χωριού του! Διαβάστε το story.

Έπαιξε σε Τότεναμ (2000-05), Έβερτον (2005-07) και Φούλαμ (2007-2013) για συνολικά 13 χρόνια όμως από το καλοκαίρι του 2013 και έπειτα δεν έβρισκε δουλειά και έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Ο λόγος για τον 34χρονο πλέον, Σάιμον Ντέιβις, πρώην διεθνή με την εθνική Ουαλίας (58 συμμετοχές - 6 γκολ), ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο με την ερασιτεχνική ουαλική ομάδα Solva FC και για να παίζει στην ομάδα της γενέτειράς του θα δίνει 3 λίρες ανά κάθε παιχνίδι.

Εκείνος μάλιστα που τον ενθάρρυνε να αποδεχτεί την πρόταση ήταν ο αδερφός του, που είναι ο αρχηγός της ουαλικής ομάδας.

Aπό την Premier League στην ομάδα του χωριού του!
© WALES NEWS SERVICE

Ο Σάιμον Ντέιβιτς ποζάρει στο κέντρο κρατώντας το δελτίο με το οποίο ανήκει στο δυναμικό της Solva FC

"Ανυπομονώ να παίξω μερικά παιχνίδια με τον αδερφό μου και τους φίλους με τους οποίους ξεκίνησα να παίζω αρκετά χρόνια πριν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας του συλλόγου, Τρέισι Κόουλ, δήλωσε: "Είναι ένα σημαντικό απόκτημα για την ομάδα. Του έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον πληρώνουμε.

Θα χρειαστεί να πληρώνει εκείνος όπως όλοι οι υπόλοιποι. Φαίνεται να ενδιαφέρεται και ελπίζουμε να τον έχουμε στη διάθεσή μας για μερικά παιχνίδια".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ