ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντσελότι: "Ανάλογη απόδοση και στον επαναληπτικό"

Αντσελότι: "Ανάλογη απόδοση και στον επαναληπτικό"

Ο Κάρλο Αντσελότι δηλώνει ότι η Ρεάλ μπορεί να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας αν η "βασίλισσα" παίξει στον επαναληπτικό όπως έπαιξε στο Μπερναμπέου απέναντι στην Ατλέτικο.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο ματς του Σούπερ Καπ Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν κράτησαν το υπέρ τους 1-0 που σημείωσε ο Χάμες Ροντρίγκες στο 81' καθώς λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Ραούλ Γκαρσία.

Ο Κάρλο Αντσελότι παρά την ισοπαλία εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον επαναληπτικό αφού έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

" Η Ατλέτικο έχει αβαντάζ για τον επαναληπτικό καθώς τώρα πρέπει να σκοράρουμε στο Βιθέντε Καλντερόν. Αν παίξουμε όπως παίξαμε απόψε (19/8) θα κερδίσουμε το Σούπερ Καπ. Η Ρεάλ έπαιξε καλά. Δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιωθήκαμε στην επανάληψη. Κοντρολάραμε το παιχνίδι και οι μεσαία γραμμή λειτούργησε πολύ καλά.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ρονάλντο αισθάνθηκε κάτι στον αγώνα και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση του. Δεν φαίνεται σοβαρό", δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ