ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Αντίο" στο ποδόσφαιρο από Βίντιτς

"Αντίο" στο ποδόσφαιρο από Βίντιτς

Την αποφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ηλικία των 34 ετών, ανακοίνωσε επίσημα ο Νέμανια Βίντιτς.

"Αντίο" στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να πει στα 34 του χρόνια ο Νέμανια Βίντιτς, με τον Σέρβο σέντερ μπακ να ανακοινώνει επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Ήρθε ο καιρός για μένα να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Οι τραυματισμοί που είχα τα τελευταία χρόνια έπαιξαν το ρόλο τους.

"Αντίο" στο ποδόσφαιρο από Βίντιτς

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες με τους οποίους έχω παίξει μαζί, όλους τους προπονητές και τους συνεργάτες τους με τους οποίους έχω συνεργαστεί, και να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους φιλάθλους για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια"", αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή τους προς τους φιλάθλους ο έμπειρος άσος, του οποίου το συμβόλαιο με την Ίντερ λύθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

"Αντίο" στο ποδόσφαιρο από Βίντιτς

Σημειώνεται πως ο Βίντιτς αγωνίστηκε σε Ερυθρό Αστέρα, Σπάρτακ Σουμπότιτσα, Σπαρτάκ Μόσχας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ, με τον Σέρβο να κάνει ουσιαστικά μεγάλη καριέρα στους "κόκκινους διαβόλους" με τους οποίους κατέκτησε μεταξύ άλλων 1 Champions League και 5 τίτλους Premier League.

Τα tweets της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αποχώρηση του Βίντιτς:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ