ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανετη νίκη για την Καραμπάγκ

Ανετη νίκη για την Καραμπάγκ
HICRAN

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League, Καραμπάγκ, κέρδισε στην έδρα της την Σουμκαγίτ με 3-0. Ισοπαλία για τη Σλόβαν Λίμπερετς (VIDEOS).

Με μία εύκολη επικράτηση συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ. Η ομάδα του Κουρμπάν Κουρμπάνοφ επιβλήθηκε της Σουμκαγίτ με 3-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς. Το 1-0 έκανε με κεφαλιά ο Μίτσελ στο 42', ενώ το 2-0 έγινε δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Ίλγκαρ Κουρμπάνοφ. Το τελικό 3-0 έκανε στο 93' ο Ντίνο Εντλόβου.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Σέχιτς, Γκουρμπάνοφ, Ντασντεμίροφ, Μεντβέντεφ, Χουσεΐνοφ, Μίτσελ (80' Κμιρκουλίγιεφ), Κιντάνα, Ρίτσαρντ, Ντινίγιεφ (80' Κλασγκάροφ), Ρεϊνάλντο (67' Μουαρέμ), Ντνίνο Εντλόβου.

Ισοπαλία για τη Λίμπερετς

Επίσης, η Σλόβαν Λίμπερετς ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Ντούγκλα Πράγας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και χρειάζεται άμεσα νίκες για να μην κινδυνεύσει.

Η σύνθεση της Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπαρτοσάκ, Καραφιάτ, Κούφαλ, Χοβόρκα, Μπαρτλ (83' Μάρκοβιτς), Μπρέιτε, Βαχ, Σικορά (72' Φόλπρεχτ), Σέβτσικ, Μπάρος (79' Κομλιτσένκο).



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ