ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε με Λίνφιλντ ο 40χρονος Ρόι Κάρολ

Ανανέωσε με Λίνφιλντ ο 40χρονος Ρόι Κάρολ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βορειοϊρλανδός πρώην γκολκίπερ των Ολυμπιακού και ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ, ο οποίος το Σεπτέμβρη γίνεται 40 ετών ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίνφιλντ.

Αφού το "λέει η καρδιά του", δεν θα σταματήσει και θα παίζει ποδόσφαιρο και μετά τα 40 του έτη. Ο Βορειοϊρλανδός πρώην γκολκίπερ των Ολυμπιακού και ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ, ανανέωσε γι' ακόμη μία σεζόν τη συνεργασία του με την ομάδα της πατρίδας του, Λίνφιλντ.

"Ο Ρόι είναι ένας εμβληματικός ηγέτης κι αποτελεί παράδειγμα για όλους δίπλα του. Οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές και ειδικά στα πιο κρίσιμα ματς", υποστήριξε ο τεχνικός της Λίνφιλντ, Ντέιβιντ Χίλι.

Μετά από 34 αγωνιστικές στην Premiership της Βορείου Ιρλανδίας η Λίνφιλντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας συγκεντρώσει 77 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Κρουζέιντερς οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με τέσσερις αγωνιστικές εναπομείνασες για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Κάρολ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Χαλ, Γουίγκαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Ρέιντζερς, Ντέρμπι Κάουντι, Οντένσε και Νοτς Κάουντι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ