ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς!

Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς!

Τον θέλει η μισή Ευρώπη όμως στο παιχνίδι της απόκτησης του είναι έτοιμη να μπει και η Κίνα! Διαβάστε ποιος είναι έτοιμος να προσφέρει 75.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να τον πείσει να μετακομίσει στην Ασία.

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι, ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από το Παρίσι και εδώ και καιρό οι υποψήφιοι μνηστήρες ( μεταξύ αυτών οι Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ ) έχουν σχηματίσει ουρά για χατήρι του.

Φαίνεται όμως ότι στην κούρσα της απόκτησης του Σουηδού σούπερ σταρ ετοιμάζεται να μπει και ένας... νέος πανίσχυρος παίκτης προερχόμενος από την Ασία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής "Repubblica" θα πέσει πάνω στο τραπέζι μία πρόταση που όμοιά της δεν υπάρχει στο παρελθόν ούτε πρόκειται λογικά να εμφανιστεί ποτέ στο μέλλον: πρόταση ύψους (κρατηθείτε...) 75.000.000 ευρώ τον χρόνο για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η πρόταση για Ιμπραχίμοβιτς!

Το ακόμα πιο τρελό σε αυτή την ιστορία είναι πως δεν δίνει τα χρήματα κάποιος σύλλογος της Κίνας (τον Ιανουάριο οι σύλλογοι της χώρας δαπάνησαν συνολικά 336.000.000 ευρώ και το πρωτάθλημά τους ενισχύθηκε με την παρουσία παικτών όπως οι Λαβέτσι, Ραμίρες, Ζερβινιό, Τζάκσον Μαρτίνες και Άλεξ Τεϊξέιρα) αλλά η κινεζική κυβέρνηση.

Ο γενικός γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος, Xi Jinping, ασχολείται αποκλειστικά με την συγκεκριμένη υπόθεση με το εν λόγω δημοσίευμα να υπογραμμίζει πως σκοπός του είναι να εκτοξεύσει στα ύψη την δημοτικότητα του ποδοσφαίρου στην Κίνα και ότι δεν έχει αποφασίσει σε ποια από τις 18 ομάδες της Λίγκας θα "δωρίσει" τον Ιμπραχίμοβιτς!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ