ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εννιάχρονος υποψήφιος προπονητής στην Μπόλτον!

Εννιάχρονος υποψήφιος προπονητής στην Μπόλτον!

Ο Τόμας Φίλντινγκ είχε κάνει αίτηση για προπονητής της Μπόλτον. Είναι μόλις 9 ετών και στην αίτηση του ήταν επικριτικός για την κατάσταση που επικρατεί στον αγγλικό σύλλογο.

Τον περασμένο Οκτώβρη η Μπόλτον, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νιλ Λένον ως νέου προπονητή της ομάδας. Ανάμεσα στις αιτήσεις που δέχτηκε ο αγγλικός σύλλογος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας υπήρχε και του 9χρονου Τόμας Φίλντινγκ, να προπονήσει την Μπόλτον όταν ενηλικιωθεί!

Η χειρόγραφη αίτηση έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους ιθύνοντες της Μπόλτον καθώς ο Φίλντινγκ, ήταν επικριτικός για την κατάσταση που επικρατεί στην αγαπημένη του ομάδα γράφοντας χαρακτηριστικά ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι αγύμναστοι, έχουν παραπανίσια κιλά, δεν είναι γρήγοροι και δίνουν πολύ χώρο στην αντίπαλη ομάδα!

Δυστυχώς για τον νεαρό Φίλντινγκ, η θέση πλέον δεν είναι διαθέσιμη μετά την πρόσληψη του Λένον ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Μπόλτον Φιλ Γκαρσάιντ, απάντησε στην επιστολή γράφοντας του ευγενικά ότι δεν επιλέχθηκε για την θέση, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για το μέλλον.

Ο νεαρός Τόμας δέχτηκε την επίσκεψη του πρώην προπονητής της Σέλτικ στο Oxford Grove στην προπόνηση της ομάδας U-10. Ο εννιάχρονος, υπενθύμισε στον Νιλ Λένον, ότι δεν υπάρχει κακία από μέρους του προς τον Σκωτσέζο προπονητή μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αγαπημένης του ομάδας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ