ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Εκτός με Ισπανία ο Μπαλοτέλι

Εκτός με Ισπανία ο Μπαλοτέλι
PHOTOGRAPH: MATTHEW ASHTON/AMA/C

Εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Ισπανία τίθεται ο Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Αντρέα Πίρλο και Ρικάρντο Μοντολίβο. Δεδομένα δεν προλαβαίνει και ο Ιγνάσιο Αμπάτε.

Χωρίς τον Μάριο Μπαλοτέλι, το μεγαλύτερο επιθετικό της όπλο, θα παραταχθεί πιθανότατα στον ημιτελικό με την Ισπανία η Ιταλία.

Ο παίκτης της Μίλαν αποκόμισε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με τη Βραζιλία και δύσκολα θα τον έχει ξεπεράσει ως την Πέμπτη όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Ενρίκο Καστελάτσι, γιατρός της "σκουάντρα ατζούρα".

"Στο τέλος του παιχνιδιού με τη Βραζιλία ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Το πρωί αποφασίσαμε να κάνει μια μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί διάταση. Έχει ένα οίδημα, αλλά όχι κάποια μυϊκή θλάση.

Θα το κοιτάξουμε εκ νέου και αν είναι δυνατόν θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το επόμενο παιχνίδι, ίσως τα καταφέρει για την Κυριακή. Ένιωσε κάτι και δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε χωρίς να υπάρξει κάποιος κίνδυνος για εκείνον".

Να σημειωθεί ότι ο Μπαλοτέλι δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα της Ιταλίας, αφού εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Ιγνάσιο Αμπάτε. Ακόμα προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Αντρέα Πίρλο και Ρικάρντο Μοντολίβο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ