ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Νιγηρία - Ισπανία 0-3

Νιγηρία - Ισπανία 0-3

Η Ισπανία νίκησε με 3-0 τη Νιγηρία με δύο γκολ του Τζόρντι Άλμπα και ένα του Φερνάντο Τόρες, έτσι πήρε την 1η θέση και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στα ημιτελικά του 2013 FIFA Confederations Cup (video)

Η Ισπανία πήρε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στο 2013 FIFA Confederations Cup, επικρατώντας με 3-0 της Νιγηρίας.

Πήρε λοιπόν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, έτσι στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (Πέμπτη στις 22:00), έναν χρόνο μετά την μεταξύ τους "μάχη" στον τελικό του EURO 2012.

Δύο γκολ πέτυχε ο Τζόρντι Άλμπα και ένα ο Φερνάντο Τόρες, φτάνοντας τα 5 στην διοργάνωση, μετά τα 4 κόντρα στην Ταϊτή.

Όσον αφορά στον άλλο ημιτελικό, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη (Τετάρτη στις 22:00), η οποία τερμάτισε 2η πίσω από την Ισπανία, ενώ νίκησε 8-0 την Ταϊτή την τελευταία αγωνιστική.

Νιγηρία - Ισπανία 0-3

Σκόρερς: 3' και 89' Τζόρντι Άλμπα, 62' Τόρες

Γήπεδο: "Castelão", Φορταλέζα

Διαιτητής: Χοέλ Αγκιλάρ (Ελ Σαλβαδόρ)

Έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Τζόρντι Άλμπα μπήκε στην περιοχή, κερδίζοντας μερικές κόντρες και άνοιξε το σκορ στο 3' με κοντινό πλασέ.

Ο Φερνάντο Τόρες στο 62' διπλασίασε τα τέρματα της "Furia Roja", φτάνοντας τα 5 στην διοργάνωση, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Πέδρο από αριστερά.

Ο Τζόρντι Άλμπα διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 90' με το δεύτερο τέρμα του στο ματς, αφού έφυγε μόνος στην αντεπίθεση από μπαλιά του Νταβίντ Βίγια και πέρασε και τον Ενιεάμα.

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιεάμα, Άμπροουζ, Ομποαμπόνα, Ομέρουο (11' Εκουεκούε), Ετσιετζίλε, Σάντεϊ Μπα (63' Όγκου), Ογκούντε, Όμπι Μίκελ, Μούσα, Ακπάλα (71' Γκάμπο), Ιντέγε Μπράουν.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βίκτορ Βαλντές, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Πέδρο (75' Βίγια), Φάμπρεγκας (54' Νταβίντ Σίλβα), Σολδάδο (60' Τόρες).

Νιγηρία - Ισπανία 0-3 (highlights)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ