ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "σαφάρι" του Βίκτορ στο MLS

Το "σαφάρι" του Βίκτορ στο MLS
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς δουλειά μετά την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, ο Βίκτορ Σάντσεθ βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου μεταξύ άλλων έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες του MLS. Η συνάντηση με Παούνοβιτς και Ραούλ.

Μετά το βραχύ του πέρασμα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο 40χρονος Ισπανός προπονητής, Βίκτορ Σάντσεθ, ψάχνει τον επαγγελματικό του σταθμό.

Αφού απέρριψε προτάσεις από την Ινδία, ο πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων" βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ, προσφιλή επαγγελματικό προορισμό πολλών συμπατριωτών του (π.χ Βίγια).

Ο Βίκτορ βρέθηκε σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Σικάγο και είχε επαφές με ομάδες του MLS για το ενδεχόμενο μελλοντικής τους συνεργασίας.

Το "σαφάρι" του Βίκτορ στο MLS

Μάλιστα, είχε συναντήσεις τόσο με τον προπονητή της Chicago Fire, Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος πριν την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι βρέθηκε μια ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, όσο και με έναν παλιό του συμπαίκτη.

Η αναφορά στον Ραούλ Γκονθάλεθ. Ο Ισπανός άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύει μόνιμα στις ΗΠΑ ως εκπρόσωπος προώθησης της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το "σαφάρι" του Βίκτορ στο MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ