ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το American Dream σε κομπίνα

Το American Dream σε κομπίνα

Ένα απολαυστικό γκολ μετά από κομπίνα σε στημένη φάση πέτυχε η Real Salt Lake, στο εντός έδρας 2-2 απέναντι στην Columbus Crew. Δείτε το βίντεο.

Ολοένα και μεγαλύτερη σημασία αποκτούν οι στημένες φάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθώς οι προπονητές δουλεύουν στο συγκεκριμένο κομμάτι με την ανάλογη ένταση, είτε πρόκειται για το επιθετικό σκέλος είτε για το αμυντικό.

Οι κομπίνες σε φάουλ και κόρνερ προκειμένου να μπερδευτεί η αντίπαλη άμυνα και να έρθει το γκολ, δεν είναι καινούριο φαινόμενο, ωστόσο κατά καιρούς συναντάμε σπουδαίες εμπνεύσεις σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου.

Αυτή τη φορά έρχεται ένα τρομερό τέρμα από την Αμερική, αν μη τι άλλο δουλεμένο στην προπόνηση. Στην αναμέτρηση της Real Salt Lake με την Columbus Crew, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (στο τελικό 2-2) εκτελώντας τέλεια ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο σχέδιο σε εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής.

O Mulholland έδωσε με πάσα στον Beckerman, αυτός σήκωσε την μπάλα στην διαγώνια κίνηση του Πλάτα που με τη σειρά του σέρβιρε με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο επερχόμενος Γκαρσία σκόραρε με tap in για το 1-0 στο 36'.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβατε:

Just like on the practice field. Real Salt Lake with a set piece goal for the coaching books.

Posted by Major League Soccer (MLS) on Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ