ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κακά στο "γαλαξία" των ΗΠΑ

Ο Κακά στο "γαλαξία" των ΗΠΑ

Στην απόκτηση του Κακά στοχεύουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, προκειμένου να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Πιστεύουν πως έχουν αρκετές πιθανότητες για να τα καταφέρουν.

Έναν κράχτη για το ισπανόφωνο κοινό ζητούν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ολοκληρώνει την πενταετή θητεία του στην ομάδα και οι Γκάλαξι θέλουν ένας αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης να τον διαδεχθεί.

Πρόκειται για τον Κακά, ο οποίος "γνωρίζει το ενδιαφέρον μας για εκείνον", σύμφωνα με δήλωση του Τιμ Λέιβεκε, του ανθρώπου που "έκλεισε" τη μεταγραφή του Μπέκαμ στους Γκάλαξι το 2007.!

"Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον που έχει ο Κακά για το MLS και έχουμε ξεκαθαρίσει από την πλευρά μας το ενδιαφέρον μας για αυτόν", δήλωσε ο πρόεδρος της AEG, ιδιοκτήτριας εταιρείας των Γκάλαξι, στην ιστοσελίδα του Sports Illustrated.

Τόσο ο Λέιβεκε, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Μπρους Αρίνα θεωρούν πως η προσθήκη του Κακά ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα από ότι η περίπτωση του Φρανκ Λάμπαρντ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί επίσης για την ομάδα.

Οι Γκάλαξι θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που θα προσελκύσει κοινό στην ισπανόφωνη αγορά μετά τη συμφωνία ύψους 55.000.000 δολαρίων με την Time Warner για να προβάλλονται και στο ισπανόφωνο κανάλι. Μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν με έναν Βραζιλιάνο, παρά με έναν Άγγλο.

Ο Κακά, κορυφαίος παίκτης στον κόσμο το 2007, έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς και δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μικρός αδερφός του, Ντιγκάο αγωνίζεται στους Red Bulls της Νέας Υόρκης και ο καλύτερος του φίλος, Μαρσέλο Σαραγόσα στη DC United, ενώ ο ίδιος διατηρεί σπίτι στο Μανχάταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ