ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Θέλει να μείνει Ευρώπη ο Κακά"

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 26:  Kaka of Real Madrid celebrates their fifth goal during the Santiago Bernabeu Trophy between Real Madrid and Millonarios FC at Estadio Santiago Bernabeu on September 26, 2012 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 26: Kaka of Real Madrid celebrates their fifth goal during the Santiago Bernabeu Trophy between Real Madrid and Millonarios FC at Estadio Santiago Bernabeu on September 26, 2012 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο πατέρας και εκπρόσωπος του Κακά ξεκαθάρισε πως παρά τα όσα γράφονται ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Κακά και πάλι σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Η "Marca" εκτιμά πως τον Ιανουάριο θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου η Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει κάποια χρήματα και να μπορέσει να τα επενδύσει ανάλογα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνδεθεί με ομάδες εκτός Ευρώπης ο Κακά με πολλά δημοσιεύματα να ισχυρίζονται κατά καιρούς πως ο παίκτης θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ωστόσο, ο πατέρας και εκπρόσωπός του ξεκαθάρισε πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δε θα φύγει από την Ευρώπη.

"Δε γνωρίζω κάτι επ' αυτού. Για την ώρα θέλει να μείνει στην Ευρώπη. Αυτό μπορεί ν' αλλάξει, αλλά σήμερα δε γνωρίζω κάτι. Δεν έχω ακούσει τίποτα για την Κορίνθιανς και δε μας έχει κάνει καμία κρούση".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ