ΤΟΥΡΚΙΑ

Τινάζει την μπάνκα η Γαλατασαράι

Τινάζει την μπάνκα η Γαλατασαράι

Διατεθειμένη να δαπανήσει τουλάχιστον 23 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Αντρέι Αρσάβιν και Νίκλας Μπέντνερ φέρεται η Γαλατασαράι.

Η φετινή τραγική πορεία των "λιονταριών" (σ.σ.:μετά βίας στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος) έχει θορυβήσει τους παράγοντες του συλλόγου που δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να ενισχυθεί η "Τσιμ-Μπομ".

Βασικοί στόχοι αποτελούν οι δύο άσοι της Άρσεναλ, παρότι η περίπτωση τους παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, έχει συνάψει συμφωνίες με εταιρείες κολοσσούς στη γείτονα χώρα που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία προκειμένου να πραγματοποιηθούυν γενναίες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Αρσάβιν το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του, αφού προηγουμένως είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Ο Ρώσος διεθνής σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δίχως αυτό να συνεπάγεται πως έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα της Άρσεναλ.

Ο Μπέντνερ με τη σειρά του παρότι αποτελεί ποδοσφαιρική αδυναμία του Βενγκέρ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί και σε περίπτωση που η πρόταση της Γαλατασαράι είναι δελεαστική δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ