ΤΟΥΡΚΙΑ

"Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζιμπούρ"

"Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζιμπούρ"
INTIME SPORTS

Ο τουρκικός Τύπος προχωράει ακόμη περισσότερο το φλερτ της Μπούρσασπορ με τον Ράφικ Τζιμπούρ και μάλιστα κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία με τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό!

Για δεδομένη συμφωνία μεταξύ της Μπούρσασπορ και του Ράφικ Τζιμπούρ κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος!

Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες για το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών ήταν συνεχόμενα, ωστόσο η ιστοσελίδα " www.fanatik.com.tr " προχωράει ακόμη περισσότερο το θέμα και υποστηρίζει πως η ομάδα της Προύσας θα αποτελέσει τη νέα επαγγελματική στέγη του Αλγερινού διεθνή στράικερ.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας έρχεται δύο μέρες μετά τα σενάρια πως η Ρουμπίν Καζάν μπήκε "σφήνα" στην υπόθεση του Τζμπούρ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ, ενώ εντύπωση κάνει το γεγονός πως οι Τούρκοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως ο "τρομοκράτης" συμφώνησε να μετακομίσει στην Μπούρσα ως ελεύθερος παίκτης!

Ο Ολυμπιακός έχει επανειλημμένως διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν τον Τζιμπούρ να μην δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως ο 30χρονος επιθετικός θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αυστρία προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπούρσασπορ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ