ΤΟΥΡΚΙΑ

Μένος στην Τουρκία για τους διεθνείς

Μένος στην Τουρκία για τους διεθνείς

Η καταδικαστική ήττα της Τουρκίας με 3-0 από την Κροατία έχει προκαλέσει την οργή των φιλάθλων, αλλά και του Τύπου στη γείτονα χώρα. "Βεντέτα" με Βολκάν Ντεμιρέλ. (video)

Μετά το 0-3 των Κροατών μέσα στην "Turk Telekom Arena", οι Τούρκοι είναι πλέον με το ενάμιση πόδι εκτός Euro 2012.

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει την οργή του φίλαθλου κόσμου, καθώς και του Τύπου στη γείτονα χώρα, δεν είναι το τελικό σκορ, αλλά η απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδα του Γκους Χίντινκ.

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της "HT Spor", που απεικονίζει ένα παιδάκι στις εξέδρες του γηπέδου, με τον τίτλο να αναφέρει: " Εξηγήστε σε αυτό το παιδάκι".

Τα πυρά έχουν ως κύριους αποδέκτες τον Ολλανδό τεχνικό, καθώς και τον τερματοφύλακα της ομάδας, Βολκάν Ντεμιρέλ, ο οποίος ήταν απογοητευτικός στο ματς, αφού φέρει ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ των Κροατών.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 77ο λεπτό του αγώνα, μετά από μία απόκρουση σε σουτ του Μόντριτς, απάντησε στα γιουχαΐσματα των συμπατριωτών του με ειρωνικά χειροκροτήματα, με συνέπεια να αποδοκιμάζεται έντονα από εκείνο το σημείο και πέρα όποτε ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

Το ρόλο του... πυροσβέστη στη συγκεκριμένη κόντρα προσπάθησε να παίξει ο αρχηγός των Τούρκων, Εμρέ Μπελόζογλου, ζητώντας τόσο από τον Βολκάν, όσο και από τους φιλάθλους να ηρεμήσουν, κάτι που εκνεύρισε τον Τούρκο τερματοφύλακα, που αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τον Εμρέ.

Δείτε το χαρακτηριστικό video, αλλά και τα κυριότερα στιγμιότυπα από τον αγώνα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ