ΤΟΥΡΚΙΑ

Επίσημα στη Γαλατάσαραϊ ο Πραντέλι

MILAN, ITALY - JUNE 26:  Head coach Italy Cesare Prandelli and Andrea Pirlo (R) arrive at Malpensa Airport on June 26, 2014 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - JUNE 26: Head coach Italy Cesare Prandelli and Andrea Pirlo (R) arrive at Malpensa Airport on June 26, 2014 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τσέζαρε Πραντέλι θα είναι τελικά ο διάδοχος του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο τουρκικός σύλλογος.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι είναι επίσημα ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ. Αυτό γνωστοποίησε ο τουρκικός σύλλογος μέσω επίσημης ανακοίνωσης το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οποία τονίζει πως ο πρώην ομοσπονδιακός της Ιταλίας θα φτάσει το βράδυ στην Τουρκία για να ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια.

Επίσημα στη Γαλατάσαραϊ ο Πραντέλι

Η διοίκηση της "Τσιμ Μπομ" ενημέρωσε παράλληλα ότι για το μεσημέρι της Τρίτης (14.00 τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη και η παρουσίαση του Τσέζαρε Πραντέλι στους εκπροσώπους του Τύπου.

Όσον αφορά στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" υποστηρίζει πως ο 56χρονος Ιταλός τεχνικός θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο ενώ η "Gazzetta dello Sport" εκτιμάει πως το συμβόλαιο θα έχει τριετή διάρκεια.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ