ΤΟΥΡΚΙΑ

"Δεν μπορούν να μας φοβίζουν τα μπ....ρδα των Ποντίων"

"Δεν μπορούν να μας φοβίζουν τα μπ....ρδα των Ποντίων"

Πολιτικές και φυλετικές διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ των οπαδών της Φενέρμπαχτσε και της Τράμπζονσπορ. Έχουν λεχθεί και γραφτεί απίστευτα πράγματα.

Ο "πόλεμος" μεταξύ των εταξύ των οπαδών της Φενέρμπαχτσε και της Τράμπζονσπορ έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις μετά τη δολοφονική επίθεση του Σαββάτου στην Τουρκία στο πούλμαν της Φενέρ.

Φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης τα ξημερώματα της Κυριακής για να υποδεχτούν την αποστολή κι εκεί τα συνθήματα που κυριάρχησαν, ήταν υβριστικά κατά των οπαδών της Τράμπζονσπορ.

"Δεν μπορούν να μας φοβίζουν τα μπ....ρδα των Ποντίων", ήταν ένα σύνθημα που ακούστηκε, ενώ δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και τα social media.

"Η Τραπεζούντα είναι ιδιαίτερο σημείο και τα κάνουν όλα αυτά επίτηδες για να χωρίσουν την Τουρκία στα δύο", ήταν μια άποψη που ακούστηκε, ενώ ένα ποστάρισμα ανέφερε: "Οι Πόντιοι σας γα...νε"!

"ΟΚ στην Τραπεζούντα υπήρχαν Πόντιοι, στην Κωνσταντινούπολη τι υπήρχαν δηλαδή; Ασιάτες;", γράφτηκε ακόμα, με την κόντρα τους να έχει ξεφύγει.

"Δεν μπορούν να μας φοβίζουν τα μπ....ρδα των Ποντίων"
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ