ΤΟΥΡΚΙΑ

Ανακοίνωσε Μαντσίνι η Γαλατάσαραϊ

Ανακοίνωσε Μαντσίνι η Γαλατάσαραϊ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την πρόσληψή του το βράδυ της Κυριακής. Ντεμπούτο κόντρα σε Γιουβέντους για το Champions League.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν ημέρες, η Γαλατάσαραϊ βρήκε τον διάδοχο του Φατίχ Τερίμ για την τεχνική ηγεσία της στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σε όλα με την "Τσιμ Μπομ" και το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με τα τουρκικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πάντως ότι ο "Μάντσιο" θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 5,5 εκ.ευρώ, που ενδέχεται μαζί με μπόνους να φτάσουν και τα 6 εκ.ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο 48χρονος Ιταλός θα μπει κατευθείαν στα βαθιά καθώς το βράδυ της Τετάρτης θα επισκεφτεί με τη Γαλατά την πατρίδα του, για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Γαλατάσαραϊ, Λούφτι Αριμπογκάν:

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ