SUPER LIG

Θέλει να ζήσει το "american dream" ο Σαμουέλ Ετό

Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Μπορεί το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ να εκπνέει σε δύο χρόνια, όμως ο Σαμουέλ Ετό σκέφτεται πολύ σοβαρά την πιθανότητα "μετανάστευσης" στην Αμερική και το MLS.

Αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 από την Κόνιασπορ, ο Σαμουέλ Ετό εμφανίζεται έτοιμος για την έκδοση... βίζας, προκειμένου να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να ζήσει το αμερικανικό όνειρο.

Το πλήρωμα του χρόνου έχει φθάσει για τον άλλοτε αρχηγό των "αδάμαστων λιονταριών", ο οποίος βαδίζει, πλέον, στα 37 του χρόνια, με τις ποδοσφαιρικές του δυνάμεις σταδιακά να τον εγκαταλείπουν.

Η Κόνιασπορ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Καμερουνέζο φορ, καθώς επιθυμεί το "ψαλίδισμα" των απολαβών του, ωστόσο, εκείνος εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο μείωσης του μισθού του και εξετάζει τις (διαθέσιμες) επιλογές του.

Αρκετές είναι οι ομάδες από την τουρκική Super Lig που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον άλλοτε σταρ των Μπαρτσελόνα και Ίντερ και να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τον "ψυχρό πόλεμο" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Αφρικανός σκόρερ να... αποτινάξει από πάνω του τη φανέλα των "αετών της Ανατολίας" και να αποχωρήσει από το Ικόνιο για άλλες (ποδοσφαιρικές) πολιτείες, δείχνοντας ξεκάθαρη προτίμηση στην αμερικανική ήπειρο.

Πάντως, εάν δεν κατορθώσει να απεμπλακεί από τον τουρκικό σύλλογο, βρίσκοντας "καταφύγιο" στο Major League Soccer, τότε δεν αποκλείεται να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ