SUPER LIG

Το super συμβόλαιο και τα μεγάλα bonus του Γκάρι Ροντρίγκες

Το super συμβόλαιο και τα μεγάλα bonus του Γκάρι Ροντρίγκες

Η Γαλατάσαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες απ'τον ΠΑΟΚ, έναντι 3.500.000€. Διαβάστε πόσα χρήματα θα παίρνει τον χρόνο, αλλά και τα εντυπωσιακά του bonus. Παίρνει bonus ακόμη και στον πάγκο!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαράι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο 4.5 ετών και ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε 3.500.000 ευρώ στο ταμείο του, όπως επιβεβαίωσε ο τουρκικός σύλλογος, ενώ ο "δικέφαλος" σε περίπτωση μεταπώλησης θα πάρει το 20% των χρημάτων.

"Είμαι χαρούμενος που τώρα θα παίζω για έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο", τόνισε ο ποδοσφαιριστής απ'το Πράσινο Ακρωτήρι και συνέχισε: "Είμαι ενθουσιασμένος που που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο. Ήδη ξέρω πολλά για τη Γαλατάσαράι".

"Ξέρω πως η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία. Ο Χασάν Σας ήταν ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες όταν ήμουν μικρός. Θέλω οι φίλοι της Γαλατάσαράι να ξέρουν πως θα βάλω την καρδιά μου στο γήπεδο για αυτούς. Αυτοί θα είναι πάντα δίπλα μας. Με τιμά που θα έχω την ευκαιρία να παίξω για αυτούς τους σπουδαίος φιλάθλους".

Είναι πολλά τα λεφτά, Γκάρι...

Ο 26άχρομος εξτρέμ θα παίρνει 1.350.000 ευρώ τον χρόνο! Καθόλου άσχημα επίσης δεν είναι και τα μπόνους. Ο Γκάρι λοιπόν θα παίρνει 4.000 ευρώ για κάθε ματς που θα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα και σε διοργανώσεις της UEFA (Champions League, Europa League).

Αυτά τα 4.000 ευρώ θα τα παίρνει για τα ματς στα οποία θα ξεκινά στην 11άδα. Τα μισά, δηλαδή 2000 ευρώ θα παίρνει για τα ματς που μπαίνει απλά ως αλλαγή. Αν είναι στην 18άδα και δεν παίξει καθόλου θα πάρει 1000 ευρώ!

Για κάθε ματς που δεν θα είναι στην 18άδα δεν παίρνει ούτε ευρώ. Κρίμα...

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ