ΙΣΠΑΝΙΑ

Υπέγραψε στην Ατλέτικο ο Μπατιστάο

Υπέγραψε στην Ατλέτικο ο Μπατιστάο

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ο Λεονάρντο Μπατιστάο, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 20χρονος πρώην παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο, θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε στην επίθεση ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ράγιο Βαγιεκάνο ήρθαν τελικά σε συμφωνία για την παραχώρηση του επιθετικού Λέο Μπατιστάο. Η Ατλέτικο, βρήκε τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος υπέγραψε στη Μονακό, έναντι 60.000.000 ευρώ.

Η ομάδα της Μαδρίτης , μάλιστα, δεν θα πληρώσει κάποιο ποσό στη Βαγιεκάνο, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη έληγε στις 30 Ιουνίου. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ατλέτικο και ο παίκτης μετακομίζει στη Μαδρίτη.

Ο Μπατιστάο, φέτος έβγαλε μάτια με τη Βαγιεκάνο, αφού σε 28 παιχνίδια (βασικός στα 26), ήταν μόνιμα ένας από τους καλύτερους παίκτες στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα, στην πρώτη της σεζόν στην Πριμέρα, σκοράροντας και 7 γκολ.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, Μπατιστάο, έχει και ιταλικό διαβατήριο και το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο θα έχει ισχύ για τα επόμενα 5 χρόνια.

Υπέγραψε στην Ατλέτικο ο Μπατιστάο
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ