ΙΣΠΑΝΙΑ

Βολές Πικέ κατά Μουρίνιο

Βολές Πικέ κατά Μουρίνιο

Ο Ζεράρ Πικέ δήλωσε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο με τις τακτικές του πήγε να προκαλέσει μεγάλο κακό στην εθνική Ισπανίας, η οποία έμεινε ενωμένη λόγω της ωριμότητας των παικτών.

Επίθεση για μία ακόμη φορά κατά του Ζοζέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Ζεράρ Πικέ με δηλώσεις του.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που μιλάει με επικριτικά σχόλια για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος με τις τακτικές του και τις δηλώσεις του έκανε τους παίκτες της Ισπανίας να βρεθούν κοντά στη ρήξη.

"Εμπιστευόμουν την ωριμότητα όλων των παικτών. Ωστόσο, τα πράγματα σε κάποια φάση ξεπέρασαν τα όρια και υπήρχε ένταση στην ατμόσφαιρα. Τότε έπαιξε ρόλο το πόσο ώριμοι ήταν όλοι, αφού είπαν "ως εδώ". Δεν ήταν ο Μουρίνιο αυτός που το έκανε, ήταν κάποιοι παίκτες που συνειδητοποίησαν πως ξέφευγε η κατάσταση" είπε ο Πικέ, ο οποίος μετά προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο Μουρίνιο ενεργούσε έτσι:

"Ήταν μία περίοδος στην οποία ήμασταν πραγματικά ανώτεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και παίρναμε συνεχώς τίτλους. Προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι εκτός αγωνιστικού χώρου και νομίζω ότι το έκανε επειδή η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, αλλά στο τέλος τα πάντα κρίνονται εντός γηπέδου. Όλα τα υπόλοιπα δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα, κάτι που έκανε κακό στην εθνική ομάδα ή το άθλημα".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ