ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαλβέρδε: "Συγγνώμη που δεν βγήκαμε Champions League"

Βαλβέρδε: "Συγγνώμη που δεν βγήκαμε Champions League"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε παράπονα για τη διαιτησία που είχε η Βαλένθια κόντρα στη Σεβίλλη στο φινάλε της σεζόν ενώ επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο των "νυχτερίδων".

Η ήττα από τη Σεβίλλη με 4-2 στην τελευταία αγωνιστική της Primera Division στέρησε από τη Βαλένθια το όνειρο της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League και την έστειλε στο Europa League, όπου δεν θα έχει πάντως ως προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στη Βαλένθια. Δεν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε σε μία στιγμή παρορμητισμού και δεν το σκέφτηκα όταν η ομάδα ήταν σε καλύτερη θέση.

Η αλήθεια είναι πως πήρα την απόφασή που νομίζω πως ήταν η σωστή", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς του "Σάντσεθ Πιθχουάν":

"Ζητώ συγγνώμη από όλη την ομάδα που δεν μπόρεσα να τους πάω στο Champions League. Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ.

Ο διαιτητής δεν ήταν σε καλή μέρα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο, το ματς ήταν άνισο εξαιτίας των αποφάσεων του διαιτητή.

Δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά με 10 παίκτες σε ένα τέτοιο ματς. Είμαστε εκνευρισμένοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν ήταν γραπτό να τα καταφέρουμε".

Το σχόλιο του Μπιέλσα για Βαλβέρδε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του "Txingurri" θα είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την επικείμενη επιστροφή του Βαλβέρδε στην ομάδα των Βάσκων να σχολιάζεται από τον Μαρσέλο Μπιέλσα μετά το τέλος του Ράγιο Βαγεκάνο-Μπιλμπάο.

"Μπορώ να πω ότι ο Βαλβέρδε είναι ένας κορυφαίος επαγγελματίας και του αξίζει να προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα στην Primera Division, συμπεριλαμβανομένης της Αθλέτικ.

Δεν χρειάζεστε εμένα να σας το πω αυτό..."

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ