ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Μπιέλσα αποθεώνει Βαλβέρδε

Ο Μπιέλσα αποθεώνει Βαλβέρδε
Μπιέλσα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλλον του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Βάσκοι στο τελευταίο ματς τη σεζόν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 εκτός έδρας με την Ράγιο Βαγεκάνο καταλαμβάνοντας την 12η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής τη Αθλέτικ Μπιλμπάο ρωτήθηκε για το μέλλον του στον σύλλογο, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει τις προθέσεις του.

"Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν είναι σωστό να μιλήσω για το τι θα συμβεί", ήταν η απάντηση του έμπειρου τεχνικού που φέρεται να απασχολεί ιταλικούς αλλά και ισπανικούς συλλόγους.

Την ίδια στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωνε πως δεν θα συνεχίσει στην Βαλένθια με αποτέλεσμα οι φήμες περί επιστροφής του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο να έχουν φουντώσει.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι μάλιστα ζήτησαν την γνώμη του Μπιέλσα για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

"Δεν χρειάζεται να πως εγώ πως πρόκειται για έναν κορυφαίο προπονητή. Δεν θέλω όμως να σχολιάσω τις συγκεκριμένες φήμες.

Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας που μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε ομάδα τη Primera Division και φυσικά και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ