ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαλβέρδε: "Πρέπει να παλέψουμε σκληρά"

Βαλβέρδε: "Πρέπει να παλέψουμε σκληρά"
Βαλβέρδε

Σε δύσκολη βαθμολογική θέση πλέον η Μπιλμπάο που μετρά τρεις σερί ήττες στην Ισπανία. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με την Βαγιεκάνο.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προηγήθηκε στο σκορ με τον Αντούριθ στο 20ο λεπτό, όμως έχασε τελικά από την Βαγιεκάνο με το δεύτερο γκολ του Μπατιστάο στο 89' της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα και η τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές, γεγονός που φέρνει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην προ-τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Χετάφε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει πως η ψυχολογία είναι το παν σε τέτοιες περιπτώσεις και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Βαγιεκάνο έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αυτόν τον τομέα.

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Έτσι όπως κυλούσε το ματς έδειχνε πως θα τελείωνε ισόπαλο, οπότε το τελικό σκορ δεν μας αφήνει χαρούμενους", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η αλήθεια είναι πως δεν βρισκόμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και γι αυτό θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε κρίσιμους πόντους. Κάναμε λάθη, τα οποία δεν ήταν φυσιολογικά, όμως πρέπει να αποδεχθούμε την πραγματικότητα και να κοιτάξουμε το μέλλον.

Η ψυχολογία εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Έτσι, όταν όλα πάνε καλά προχωράς πιο εύκολα μπροστά. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα από μόνοι μας για να αλλάξουμε την κατάσταση, κάνοντας την αρχή το Σάββατο με την Εϊμπάρ".

Η Μπιλμπάο έχει τρία ματς σε εννέα ημέρες κάτι που πονοκεφαλιάζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το Σάββατο παίζει εντός με την Εϊμπάρ, στη συνέχεια ταξιδεύει στην Λευκορωσία για το ματς με την ΜΠΑΤΕ και στη συνέχεια θα παίξει με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ