ΙΣΠΑΝΙΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του Μαρέσκα για τον Πουέρτα

Το συγκινητικό μήνυμα του Μαρέσκα για τον Πουέρτα

Πέρασαν πέντε χρόνια από τη στιγμή που ο Αντόνιο Πουέρτα έχασε τη ζωή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Έντσο Μαρέσκα δεν τον ξεχνά. Διαβάστε το συγκινητικό του μήνυμα...

Ο Αντόνιο Πουέρτα δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ, δεν πρόλαβε να μας δείξει το ταλέντο του, δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του, όμως πρόλαβε να μείνει στην ιστορία, με το τραγικό τέλος του.

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, είχε ταραχθεί και "παγώσει" από την εικόνα του Ισπανού άσου, που άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών και έχοντας μπροστά του ένα μέλλον λαμπρό, ο Αντόνιο Πουέρτα έφυγε από την ζωή, όμως κανείς δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Ούτε οι φίλοι της Σεβίγια, ούτε οι απλοί φίλαθλοι, ούτε οι συμπαίκτες του, ούτε κανείς.

Η ιστορία του Ισπανού άλλωστε, είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Ποδοσφαιρικό και μη. Όσο για τους συμπαίκτες του, τους πήρε αρκετός καιρός για να το ξεπεράσουν. Κι αν το ξεπέρασαν, ποτέ δεν το λησμόνησαν.

Τρανό παράδειγμα ο Έντσο Μαρέσκα, που πέντε χρόνια μετά, έστειλε μήνυμα στον καλό του φίλο, που έφυγε τόσο βιαστικά και τόσο απότομα από τη ζωή. "Ο χρόνος σ' έχει κάνει αθάνατο (σ' έχει περάσει στην αιωνιότητα). Μπορεί να περάσουν 5, 15 ή 50 χρόνια, αλλά δεν θα φύγεις ποτέ. ΥΓ: Άιτορ για σένα!"

Το άκρως συγκινητικό μήνυμα του Μαρέσκα, είναι στα ισπανικά και όχι στα ιταλικά, ενώ από κάτω υπάρχει και μια φωτογραφία, που οι δύο τους πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Σεβίγια.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ