ΙΣΠΑΝΙΑ

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Βιτόλο

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Βιτόλο
Βιτόλο INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο για έβδομη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει φιλικό με τους φίλους του για φιλανθρωπικό χαρακτήρα με την συμμετοχή του Πέδρο και άλλων αστέρων της Ισπανίας.

Τα τελευταία χρόνια ο Βίκτορ Βιτόλο φροντίζει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται να δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο του, διοργανώνοντας διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην Τενερίφη, την πόλη όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Μια από τις μεγάλες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο είναι ένα φιλικό τις ημέρες των Χριστουγέννων στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τα έσοδα πάνε σε διάφορα ιδρύματα.

Φέτος, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου στο ''Heliodoro Rodriguez Lopez'' της Τενερίφης με τον Βιτόλο να δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανος.

''Είμαι υπερήφανος που αυτή η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε αυτό το γήπεδο. Έχω αγωνιστεί σε αυτή την έδρα πολλές φορές και είναι όνειρο κάποια στιγμή η Τενερίφη να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Εκείνη η μέρα θα είναι ιδιαίτερη για όλες τις Κανάριες Νήσους'', τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο συγκεκριμένο φιλικό θα συμμετέχει ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα που έχει γεννηθεί στην Τενερίφη, ενώ είναι πιθανό να αποδεχθεί την πρόταση και ο Χουάν Κάρλος Βαλερόν που έχει γεννηθεί στην Γκραν Κανάρια.

Φέτος, τα έσοδα δεν θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα, καθώς ο Βιτόλο με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να τα μοιράσουν σε επτά οικογένειες (μία από κάθε νησί των Κανάριων Νήσων) που ήδη έχουν επιλεγεί και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ