ΙΣΠΑΝΙΑ

Θέλει να επιστρέψει στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα

Θέλει να επιστρέψει στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα
Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε να φύγει από την Τσέλσι και έριξε γέφυρες προς την πλευρά της Ατλέτικο, της οποίας ο πρόεδρος τόνισε πως η ομάδα του θέλει πρωτοκλασάτο επιθετικό.

Το 2014 ο Ντιέγκο Κόστα πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης με το κόστος να υπολογίζεται κοντά στα 40.000.000€. Δυο χρόνια αργότερα, ο γεννημένος στην Βραζιλία με ισπανικό διαβατήριο επιθετικός, θέλει να επιστρέψει πίσω. Αυτό γιατί δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην Αγγλία.

Όμως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Βρετανία, τόσο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς όσο και ο Αντόνιο Κόντε έχουν ενημερωθεί για την επιθυμία του, όμως δεν θα τον πουλήσουν αν πρώτα δεν βρουν τον αντικαταστάτη του.

Πάντως η Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει πιθανός προορισμός για τον 27άχρονο άσο, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε πως η ομάδα του αναζητεί φορ κλάσης, ενώ και ο παίκτης προσεγγίσει τους Ισπανούς.

"Θέλουμε έναν νέο επιθετικό και πάντα στοχεύουμε σε μεγάλα ονόματα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ο Κόστα έπαιξε σε εμάς για λίγα χρόνια και τον γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται με την Τσέλσι. Εργαζόμαστε όμως για να φέρουμε τους καλύτερους", κατέληξε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ