ΙΣΠΑΝΙΑ

Τέλος ο Σαντοβάλ από Ράγιο Βαγιεκάνο

Τέλος ο Σαντοβάλ από Ράγιο Βαγιεκάνο
Σαντοβάλ

Η Ράγιο Βαγιεκάνο διέκοψε τη συνεργασία της με τον Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μακριά από τη Ράγιο Βαγιεκάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ.

Ο Ισπανός βρισκόταν στον σύλλογο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα δύο εκ των οποίων ήταν προπονητής της πρώτης ομάδας. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο πλευρών σταμάτησε.

Αιτία ήταν το κάκιστο φινάλε που έκανε η Ράγιο φέτος. Μπορεί η ομάδα να άρχισε πολύ καλά, αλλά στα τελευταία 11 παιχνίδια είχε 9 ήττες. Εν τέλει δεν υποβιβάστηκε, αλλά έμπλεξε σε περιπέτειες, κάτι που δε φαινόταν πριν από τρεις μήνες πως θα συμβεί.

Οι διοικούντες θεώρησαν πως η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν το ενδεδειγμένο, με τον Φελίπε Μινιάμπρες, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να δηλώνει: "Είμαστε ευγνώμονες στον Σαντοβάλ. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε υπό τις δεδομένες συνθήκες και κατάφερε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία".

Τέλος, να σημειωθεί πως οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σαντοβάλ δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τον 44χρονο στη λίστα του. Ωστόσο, δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή των "ερυθρόλευκων".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ