ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα είπε μέσω Facebook ο Μπιέλσα

Τα είπε μέσω Facebook ο Μπιέλσα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποχαιρέτησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσω ανάρτησης στο Facebook, γράφοντας υπέροχα λόγια για τον βασκικό σύλλογο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά εδώ και αρκετές μέρες στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο την Κυριακή (30/6) εξέπνευσε το συμβόλαιο του τέως προπονητή, Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός που οδήγησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Europa League το 2012 και του "Copa del Rey" την ίδια χρονιά, έλυσε τη σιωπή του στο Facebook.

Στον καινούργιο προσωπικό λογαριασμό του ο 57χρονος προπονητής έγραψε ένα... γράμμα αγάπης προς τους οπαδούς του συλλόγου της χώρας των Βάσκων.

"Μετά από δύο χρόνια αυτή είναι η στιγμή για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα εισέπραξα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Μπιλμπάο. Αισθάνομαι υπερήφανος που δούλεψα στην Αθλέτικ και ένιωσα μεγάλη τιμή την ημέρα που ανέλαβα τα ηνία της ομάδας", έγραψε ο Μπιέλσα, το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε μετά από απόφαση της διοίκησης.

Τα είπε μέσω Facebook ο Μπιέλσα

Σε ό,τι εκπροσωπεί ο σύλλογος ο Μπιέλσα έκανε ειδική αναφορά στους μικρούς Βάσκους για την αυθεντικότητα των συναισθημάτων τους και το συναίσθημα που έχουν για την Αθλέτικ". Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και σε όσους την αγαπούν.

Την Κυριακή εξέπνευσαν τα συμβόλαια των Φερνάντο Γιορέντε και Φερνάντο Αμορεμπιέτα που συνεχίζουν την καριέρα τους στη Γιουβέντους και στη Φούλαμ αντίστοιχα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ