ΙΣΠΑΝΙΑ

Στους "4" η Ρεάλ

Στους "4" η Ρεάλ

Η Ρεάλ έφυγε απ΄το "Μεστάγια" με το 1-1 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey σε βάρος της Βαλένθια. Περιμένει Μάλαγα ή Μπαρτσελόνα, ενώ Κοεντράο και Ντι Μαρία αποβλήθηκαν και χάνουν το πρώτο ματς (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey μετά το 1-1 με την Βαλένθια στο "Μεστάγια", καθώς είχε νικήσει με 2-0 στην πρώτο προημιτελικό στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ στο 44' με το κοντινό πλασέ του Καρίμ Μπενζεμά από την πάσα του Τσάμπι Αλόνσο και ουσιαστικά εκεί τελειώσαν όλα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας (αποβλήθηκε στο 1ο ματς) και είδε τον Τίνο Κόστα να απαντά για της "νυχτερίδες" στο 52', με τον Αντόνιο Αντάν πάντως να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.

Βασικός πορτιέρο για την "βασίλισσα" ήταν ο Ίκερ Κασίγιας, αλλά στο 17ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας στο χέρι από κλοτσιά που δέχτηκε από τον συμπαίκτη του, Άλβαρο Αρμπελόα.

Την Πέμπτη θα μάθει αν στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα ή την Μπαρτσελόνα, αλλά στον τουλάχιστον στον πρώτο ημιτελικό η Ρεάλ θα είναι χωρίς Φάμπιο Κοεντράο και Άνχελ ντι Μαρία, καθώς αποβλήθηκαν στο 51' και στο 88', αντίστοιχα.

Στην άλλη αναμέτρηση της Τετάρτης, η Σεβίλλη νίκησε με 4-0 την Σαραγόσα και πέρασε στους "4" (0-0 το 1ο ματς), όπου θα αντιμετωπίσει Μπέτις ή Ατλέτικο.

Οι συνθέσεις

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουάιτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Αλί Σισοκό, Βίκτορ Ρουίθ (58' Πιάτι), Τίνο Κόστα, Βιέρα, Γκουαρδάδο (46' Μπανέγκα), Ζόνας (70' Κανάλες), Νέλσον Βαλντές.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας (17' Αντάν), Αρμπελόα, Βαράν, Αλμπιόλ, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (53' Νάτσο), Ντι Μαρία, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά (74' Μόντριτς).

*κόκκινη 51' Φάμπιο Κοεντράο και 88' Ντι Μαρία

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντιέγκο Λόπεθ, Σισιίνιο, Φάσιο, Σπάχιτς, Φερνάντο Ναβάρο, Μεντέλ (54' Μανού), Κοντογκμπιά, Ρέγιες (76' Στεβάνοβιτς), Χεσούς Νάβας, Ράκιτιτς, Νεγκρέδο (72' Παπά Ντιαβαρά).

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Λέο Φράνκο, Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεθ, Σαπουνάρου, Λαντζάρο, Παρέδες, Φραν Γκονθάλεθ, Χοσέ Μάρι, Σουκουλίνι (70' Μοβίγια), Βίλτσες, Βίκτορ Ροντρίγκεθ (52' Λίτρι), Χάβι (34' Χοσέ Ορτί).

*κόκκινη 26' Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεθ και 65' Φραν Γκονθάλεθ

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των προημιτελικών:

Τετάρτη

Σεβίλλη - Σαραγόσα 4-0 (36' και 67' πέν. Νεγκρέδο, 45'+3 Ράκιτιτς, 92' Μανού) [0-0]

Βαλένθια - Ρεάλ 1-1 (52' Τίνο Κόστα / 44' Μπενζεμά) [0-2]

Τετάρτη

Μπέτις - Ατλέτικο (21:00) [0-2]

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (23:00) [2-2]

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα ή Μάλαγα

Ατλέτικο ή Μπέτις - Σεβίλλη

Βαλένθια - Ρεάλ 1-1

Σεβίλλη - Σαραγόσα 4-0

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ