ΙΣΠΑΝΙΑ

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια

DEP06. CORNELLÁ (BARCELONA), 19/05/2011.- El centrocampista del Espanyol Iván de la Peña ha anunciado, entre lágrimas y muy emocionado, su retirada del fútbol profesional durante la rueda de prensa hoy en el estadio Cornellá-El Prat. EFE/Alejandro Garcia
DEP06. CORNELLÁ (BARCELONA), 19/05/2011.- El centrocampista del Espanyol Iván de la Peña ha anunciado, entre lágrimas y muy emocionado, su retirada del fútbol profesional durante la rueda de prensa hoy en el estadio Cornellá-El Prat. EFE/Alejandro Garcia EFE

Ο Ιβάν ντε λα Πένια ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο με συνέντευξη τύπου στο "Κορνεγιά ελ Πρατ" και... πλάνταξε στο κλάμα (photos)

Ο 35άχρονος είχε γνωστοποιήσει την απόφασή του από την προηγούμενη Τρίτη και το μεσημέρι της Πέμπτης απλά το ανακοίνωσε επίσημα στον τύπο.

"Κανείς δεν διαλέγει το τέλος του, θα ήθελα να παίξω για αρκετά χρόνια ακόμη, αλλά δεν γινόταν. Το μυαλό μου θέλει, αλλά δεν μπορεί το σώμα μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο 35άχρονος Ισπανός, λίγο πριν σπαράξει στο κλάμα.

Ο Ντε λα Πένια έπαιξε μαζί με τους Ραούλ, Φερνάντο Μοριέντες και Γκαΐθκα Μεντιέτα στην εθνική ελπίδων της Ισπανίας, ενώ είχε 5 εμφανίσεις με την εθνική ανδρών.

Πρόκειται φυσικά θα δημιούργημα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε από το 1995 μέχρι το 1998.

Ακολούθησαν Λάτσιο, Μαρσέιγ και επιστροφή με δανεισμό στην Μπαρτσελόνα, για να πάει στην Εσπανιόλ το 2002. Σε αυτά τα 9 χρόνια στην άλλη μεγάλη ομάδα της Βαρκελώνης πέτυχε 8 γκολ σε 178 συμμετοχές.

Η συνέντευξη τύπου του Ιβάν ντε λα Πένια

Με τον Ραούλ στην εθνική ελπίδων...

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια

Λίγο πριν αφήσει την Μπαρτσελόνα...

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια

Με την φανέλα της Λάτσιο...

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια

Με την φανέλα της Μαρσέιγ κόντρα στην Λάτσιο...

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια

Η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα...

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια

Στην Εσπανιόλ από το 2002...

Πλάνταξε... ο Ντε λα Πένια
TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ