ΙΣΠΑΝΙΑ

Περίπατος για Μπαρτσελόνα

Περίπατος για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Αλαβές και "καθάρισε" την πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας από το πρώτο ματς. Γκολάρα με λόμπα από Ινιέστα (videos)!

Ο Τίτο Βιλανόβα ξεκούρασε αρκετά από τα βασικά στελέχη της Μπαρτσελόνα στην πρώτη αναμέτρηση για τους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αλαβές (μεταξύ των οποίων οι Μέσι, Τσάβι, Πέδρο και Βαλντές), παρόλα αυτά η κάτοχος του τροπαίου δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 3-0 και να μετατρέψει σε διαδικαστική υπόθεση τον αγώνα ρεβάνς του "Καμπ Νόου".

Το σκορ για τους "μπλαουγκράνα" άνοιξε στο 40' o Bίγια με δυνατό άπιαστο αριστερό σουτ από τη μεγάλη περιοχή, ο Ινιέστα έκανε το 2-0 με λόμπα για... highlight, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' o Φάμπρεγας με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από συστημένη σέντρα του Ντάνι Άλβες.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Αλβες, Μπαρτρά, Μαστσεράνο, Μοντόγια, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς (54' Σονγκ), Ινιέστα (75' Ντος Σάντος), Σάντσες, Βίγια (69’ Τέγιο), Φάμπρεγας

Αλαβές - Μπαρτσελόνα 0-3 (Goals)

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της φάσης των "32", η Βαλένθια επικράτησε με 2-0 της Γιαγκοστέρα (ομάδα της 3ης κατηγορίας) χάρη σε γκολ των Ζόνας και Νέλσον Βαλντές, σφραγίζοντας ουσιαστικά και αυτή την πρόκριση στον επόμενο γύρο από το πρώτο ματς.

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των "32":

Τρίτη

Γιαγκοστέρα - Βαλένθια 0-2 (45' Ζόνας, 68' Νέλσον Βαλντές)

Αλαβές - Μπαρτσελόνα 0-3 (40' Βίγια, 51' Ινιέστα, 88' Φάμπρεγας)

Τετάρτη

Πολιντεπορτίβο Καθερένο - Μάλαγα (21:00)

Ρεάλ Χαέν - Ατλέτικο

Αλμερία - Θέλτα

Σαραγόσα - Γρανάδα

Λας Πάλμας - Ράγιο Βαγιεκάνο (22:00)

Αλκογιάνο - Ρεάλ (23:00)

Πέμπτη

Εϊμπάρ - Μπιλμπάο (13:00)

Βαγιαδολίδ - Μπέτις (18:00)

Μελίγια - Λεβάντε (19:00)

Χιχόν - Οσασούνα (20:00)

Κόρντομπα - Σοθιεδάδ

Πονφεραντίνα - Χετάφε

Σεβίλλη - Εσπανιόλ

Ντεπορτίβο - Μαγιόρκα (22:00)

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ