ΙΣΠΑΝΙΑ

Παρολίγον τραγωδία στο Λας Πάλμας - Αλμερία

Παρολίγον τραγωδία στο Λας Πάλμας - Αλμερία
Παρολίγον τραγωδία στο Λας Πάλμας - Αλμερία

Στις καθυστερήσεις του αγώνα Λας Πάλμας - Αλμερία ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, μετά από σύγκρουση, και αποχώρησε με ασθενοφόρο (video)

Το παιχνίδι της Σεκούντα για τα πλέι οφς ανόδου στην Πριμέρα της Ισπανίας ανάμεσα στην Λας Πάλμας με την Αλμερία παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, αν δεν ενεργούσαν γρήγορα οι... αντίπαλοι αμυντικοί.

Συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι, που πίεζαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έκαναν μία σέντρα για τον Ερνάν Σαντάνα.

Ο 22άχρονος άσος πήδηξε για την κεφαλιά μαζί με έναν αμυντικό της Αλμερία, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν κεφάλι με κεφάλι.

Αμέσως ο Σαντάνα έχασε τις αισθήσεις του και άρχισε να έχει σπασμούς στο έδαφος, κάτι που προκάλεσε τον πανικό στους αντίπαλους αμυντικούς. Οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο (το παιχνίδι ΚΑΚΩΣ δεν διεκόπη αμέσως) και ζήτησαν από το ασθενοφόρο να πάρει τον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία ο Σαντάνα υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που, ευτυχώς, δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Η παρουσία του στον επαναληπτικό, ωστόσο, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-1 και την Κυριακή θα γίνει το δεύτερο ματς στην έδρα της Αλμερία.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ